04-10-1999 ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Ο ΠΑΟΚ είχε μόλις αποσπάσει ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με γκολ του Τζο Νάγκμπε στο 78 λεπτό και οι οπαδοί του αποχωρούσαν με το χαμόγελο στα χείλη από το ΟΑΚΑ.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αυτές τις μέρες, όπως κάθε χρόνο, τα μάτια μου δεν λένε να ξεκολλήσουν από το ημερολόγιο. Τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη πάντα ξυπνάω με ένα βάρος στο στήθος.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Κατερίνης Χαράλαμπος Ζαπουνίδης ανακοινώνει τις ημέρες σιωπής.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΜΑΣ


Σας παρουσιάζουμε τα καλοκαιρινά προϊόντα της Μπουτίκ μας.






Την μπουτίκ μπορείτε να την επισκέπτεστε καθημερινά στα γραφεία του Συνδέσμου μας, μετά τις 19:00 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2351101692.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2012 - 2013


Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Κατερίνης "Χαράλαμπος Ζαπουνίδης", ενημερώνει όλη την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια ότι διαθέτει εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, θα πρέπει να φέρουν το αντίτιμο του εισιτηρίου διαρκείας, μία φωτοτυπία της ταυτότητας, το ΑΦΜ και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται άμα εμπίπτετε και κάποια από της εκπτωτικές κατηγόριες

Μπορείτε να περνάτε καθημερίνα από τα γραφεία του συνδέσμου, από τις 19:00 έως τις 22:00 για να ξεκινήσετε τις διαδικασίες.


ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΈ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Γενικη συνελευση

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κατερίνης "Χαράλαμπος Ζαπουνίδης" προσκαλεί τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνιου, στις 19:30 στα γραφεία του Συνδέσμου . Τα γραφεία βρίσκονται στην όδο Β' Πάροδος Τσιμισκή 9 (Πάροδο του C4, πίσω από τα ΚΟΥΚΟΥ), στον πεζόδρομο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More