Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ

Είναι αλήθεια πως όποιος βγάζει εύκολα γλώσσα, τόσο εύκολα του κόβουμε τον βραχνά. Αυτό έγινε γι’ ακόμη μια φορά με τον συμπολίτη. Τι να κάνουμε, η αλήθεια είναι αυτή, θα σας πηδάμε μια ζωή. 

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ψυχωμένος , χωρίς τα ατού του, καθώς ο Μάρσαλ ήταν εκτός πραγματικότητας του αγώνα και ο Ντόιζερ φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ. Επίσης, ο Φούλης, αυτός ο φρου φρου των διαιτητών έκανε ότι μπορούσε για να εκνευρίσει τους πάντες στον ΠΑΟΚ. Εν μέρει τα κατάφερε καθώς δόθηκαν δύο τεχνικές ποινές στον Σούλη Μαρκόπουλο. Ναι, απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Παρ΄ όλα αυτά,  δεν κάναμε το ίδιο λάθος και τιμωρήσαμε τον αλαζόνα συμπολίτη με 11 ποντάκια στο κεφάλι.


Η ομάδα απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι διαθέτει ουσία και βάθος. Παίξαμε επιτέλους μπάσκετ και πήραμε αυτό που έπρεπε, την νίκη. Το ίδιο θα πράξουμε και την ερχόμενη Τετάρτη στο Παλατάκι μπροστά σε 11.000 ΠΑΟΚτσάκια που θα κατακλύσουν το γήπεδο για να απονέμουν τα συγχαρητήρια σ’ αυτή την ομάδα που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Αυτός ο Buljan μου θύμισε τον Τσέκο τον αληταρά. Τον γούσταρα που έμαθε άμεσα να εκφράζεται ως γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής. Απολαύστε τον! 


ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More