Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Οι ρίζες του ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ» ξεκινήσανε τον 1983 από μια τρελοπαρέα, τον ΙΛΙΓΓΟ, τον ΠΕΡΥ, τον ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, τον ΠΑΡΤΑΛΑ, τον ΔΑΜΙΑΝΟ τον ΣΟΥΗΔΟ, που μέσα τους πήγαζε μεγάλη αγάπη και τρέλα για τον ΠΑΟΚ μας.

Αυτά τα παιδιά ξεκινήσανε να εμπνεύσουν τον κόσμο της πόλης μας αρχικά με το να νοικιάσουν στο κέντρο το δωματιάκι στο ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ που έτεινε να εχει μεγάλη συνέχεια στο πόλη μας μέχρι και το 2000 σαν CLUB ΠΑΟΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

To CLUB ΠΑΟΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ μέχρι και το 1988 ανελλιπώς ακολουθώντας την ομάδα παντού και δίνοντας αγώνες σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος καθώς και του εξωτερικού.

Αφού έκλεισε το CLUB το 1988 υπήρχε μια μικρή διακοπή μέχρι και το 1992 για να αναλάβει η καινούργια γενιά σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους σε πνεύμα αλληλεγγύης, συνεργασίας, και αγάπης πάντα για ένα κοινό σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη διατράνωση του λαού μας και του ΠΑΟΚ μας μέσω των αγώνων μας. Το CLUB λειτούργησε μέχρι και το 2004 στο ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για να αναλάβουν οι επόμενοι οι μικρότεροι σε ηλικία στο καινούργιο μέρος στην όδο Α ΠΑΡΟΔΟΣ // /// // με μεγάλη και τεράστια παρουσία στους αγώνες.

Η ΠΑΛΑΙΑ ΓΕΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ CLUB ΠΑΟΚ ΚΑΤΕΡΙΝΙΣ από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ 2011 ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ να οργανώσει όλο τον ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ αφενός να φέρει ακόμη περισσότερο στις τάξεις του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ και αφετέρου ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Μετά τιμής ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΡ ΖΑΠ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ



(Το άρθρο δημοσιεύτηκε χωρίς καμία αλλαγή από το χειρόγραφο που μας δόθηκε από τον αρθρογράφο. Θεωρήσαμε ότι πρέπει να τηρηθεί η γνησιότητα του, ακόμη και με τα λάθη του. Δεν πειράξαμε ούτε σημείο στίξης.)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More