Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.. ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΟΚ 3-0

Δυστυχώς η ομαδάρα μας φέτος στο βόλει δεν τα κατάφερε στην Κηφισιά και ηττήθηκε καθαρά με 3-0 σετ και σε συνδιασμό με το βαθμό που πήρε ο βάζελος από το 3-2 επί του γαύρου τερματίσαμε στην 4 θέση και παίζουμε με την γριά, με μειονέκτιμα έδρας.

Είναι κρίμα η ομάδα που έπαιξε με διαφορά το καλύτερο βόλει την φετινή αγωνιστική περίοδο να τερματίζει 4η, είναι σχεδόν άδικο. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Γιάννη Μέλκα και τους παίχτες του καθώς έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση και περιμένουμε να κάνουν το χρέος τους και να κερδίσουν όλους τους αγώνες στα Play Off.

Καλούμε όλο το ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο να στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί το τμήμα βόλει γιατί μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη φέτος.



Όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΑΠ σχετικά με το πρόγραμμα των πλέι οφ, θα ζητήσει από την ΕΟΠΕ την διευκόλυνση του διεθνή με την Εθνική Παίδων αθλητή του Ολυμπιακού Μενέλαου Κοκκινάκη, προκειμένου να συμμετέχει στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και στους αγώνες των "ερυθρολεύκων" μέχρι την ημέρα αναχώρησης της Εθνικής για την Τουρκία και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Εφόσον γίνει αποδεκτό το αίτημα της ΕΣΑΠ από την ΕΟΠΕ, τότε το πρόγραμμα της Α' φάσης των πλέι οφ (υπενθυμίζουμε ότι η πρόκριση κρίνεται στις 2 νίκες) έχει εξής:

1ος αγώνας
Τετάρτη 6 Απριλίου
2ος αγώνας
Σάββατο 9 Απριλίου
3ος αγώνας (αν χρειαστεί)
Τετάρτη 13 Απριλίου
 Οσον αφορά το πρόγραμμα της σειράς των τελικών (o τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες), αυτό θα εξαρτηθεί από τη σύνθεση του ζευγαριού που θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός είναι φιναλίστ, λόγω της συμμετοχής του Μενέλαου Κοκκινάκη με την Εθνική ομάδα Παίδων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Τουρκία, το πρόγραμμα της σειράς των αγώνων των τελικών έχει ως εξής:

1ος αγώνας
Τετάρτη 27 Απριλίου
2ος αγώνας
Παρασκευή 29 Απριλίου
3ος αγώνας
Δευτέρα 2 Μαΐου
4ος αγώνας (αν χρειαστεί)
Τετάρτη 4 Μαΐου
5ος αγώνας (αν χρειαστεί)
Σάββατο 7 Μαΐου

Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν είναι στο ζευγάρι των διεκδικητών του τίτλου, τότε αντιστοίχως το πρόγραμμα της σειράς των τελικών διαμορφώνεται ως εξής:

1ος αγώνας
Δευτέρα 18 Απριλίου
2ος αγώνας
Τετάρτη 20 Απριλίου
3ος αγώνας
Τετάρτη 27 Απριλίου
4ος αγώνας (αν χρειαστεί)
Παρασκευή 29 Απριλίου
5ος αγώνας (αν χρειαστεί)
Δευτέρα 2 Μαΐου

* Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες θα οριστικοποιηθούν μετά από συνεννόηση με το τηλεοπτικό δίκτυο Novasports που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

* Υπενθυμίζουμε ότι στη σειρά των τελικών οι δύο πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας η οποία τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία, οι δύο επόμενοι αγώνες στην έδρα της αντιπάλου, ενώ αν χρειαστεί και 5ο παιχνίδι τότε οι δύο φιναλίστ θα επιστρέψουν στην έδρα της πρώτης.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More