Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ. ΠΑΟΚ – ΚΑΒΑΛΑ 65-61

Κάναμε έναν από τους χειρότερους φετινούς αγώνες αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και φύγουμε νικητές ως οφείλαμε απέναντι στους εαυτούς μας.

Το 65-61 δηλώνει το πρόβλημα που είχαμε στο σκοράρισμα, όπως και το 2/19 τρίποντα. Ο Μάρσαλ ήταν νευριασμένος σ’ όλο τον αγώνα και ο Ντόιζερ μαζί με τον Κρίσταμς πήρα το ρόλο του σκόρερ. Η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί και να τελειώνει την σειρά των αγώνων την Τετάρτη στην Καλαμίτσα.


2000 περίπου ΠΑΟΚτσάκια έδωσα το παρόν στο γήπεδο και έκανα ότι μπορούσαν για να βοηθήσουν την ομάδα. Δυστυχώς η προσέλευση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε ως Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κατερίνης  καλούμε ΟΛΟ τον ΠΑΟΚΤσήδικο λαό να στηρίξει την ομάδα στην σειρά των ημιτελικών που έρχονται. Ευχόμαστε να παίξουμε με την γειτονιά του αμαρουσίου, καθώς κέρδισε μέσα στον ενστασιακό εβραίο καταδότη. Δεν θέλουμε τους υποχθόνιους συμπολίτες γιατί δυστυχώς είμαστε ευέξαπτα παιδιά. Η φάπα θα πάει σύννεφο.


Ο προπονητής μας, Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε: "Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν κότσια να παίξουν σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με κλειστό σκορ και να αντέξουν την πίεση. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, τρέξαμε στο γήπεδο και στην Καβάλα θα πάμε να παίξουμε το ίδιο δυνατά.

Ξέρουμε ότι μετά τους δύο πρώτους, οι υπόλοιπες ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες. Η Καβάλα είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξε σε όλο το πρωτάθλημα, το έδειξε και σήμερα. Μπήκε δυνατά, μας δημιούργησε προβλήματα και περισσότερο όταν γύρισε σε ζώνη. Μέχρι να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι, είχαμε προβλήματα.

Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κόσμο, μας βοήθησε πολύ σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το άγχος το έχει αυτός, που παίζει στην έδρα του
".

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More