Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΟΚ 68-73


Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η φετινή ομάδα, είναι η πιο «ομάδα» της δεκαετίας. Οφείλουμε να πιστώσουμε αυτή την επιτυχία στον Σούλη Μαρκόπουλο και τον Νίκο Σταυρόπουλο. Συγχαρητήρια κύριοι. Τελειώσαμε την κανονική αγωνιστική περίοδο με νίκη και στο δρόμο μας για την πρώτη φάση των playoff, θα είναι και πάλι η Καβάλα. Στον αγώνα παρουσιαστήκαμε διπρόσωπη αλλά με την απαιτούμενη σοβαρότητα και έναν εκπληκτικό Μάρσαλ πήραμε την νίκη.

Στην Καβάλα βρέθηκαν 300 περίπου άτομα που έκανα το κλειστό γήπεδο της Καβάλας να θυμίζει καμίνι. Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κατερίνης έδωσε το παρόν και βγάλαμε τα λαρύγγια μας. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ και όλων των ΠΑΟΚτσήδων να στηρίξουμε την ομάδα στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΑΣ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη, ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: "Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο κόουτς και τον κόσμο της Καβάλας για το σύνολο που παρουσίασε ο πρώτος και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι δεύτεροι. Είναι πολύ καλή ομάδα η Καβάλα που μπορεί να παίζει με πολλούς τρόπους. Δεν είναι τυχαία η Καβάλα εδώ που είναι."

Για την απόδοση της ομάδας του: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είχαμε τον Γκετσέφσκι με πυρετό. Παρ' όλα αυτά εκμεταλλευτήκαμε και το άγχος της Καβάλας και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί."

Εκ μέρους των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Ντιόντε Κρίστμας δήλωσε τα εξής: "Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να καλύψουμε τη διαφορά και τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο τα σουτ μου δεν ήταν καλά. Στο ημίχρονο κοιταχτήκαμε στα μάτια με τον κόουτς χωρίς να πούμε τίποτα. Χαίρομαι που μπήκαν τα δύο τρίποντα που επιχείρησα στην τέταρτη περίοδο. Στη συνέχεια θα πρέπει να δουλέψουμε κυρίως στην άμυνα για να εμφανιστούμε όσο γίνεται πιο δυνατοί στα πλέι οφ. Ο στόχος μας είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου"





ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α2 ΣΤΗΝ ΓΡΙΟΥΛΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2 ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΚΟΥΛΑ. 

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 44-36, 52-51, 68-73

Καβάλα (Πρίφτης): Μάκιντος 6, Παλάσιο 13, Κοστόβ, Παπανικολάου, Ζάρρας, Στεφανίδης 6, Σίμονς 13, Γεωργάκης 4, Γιόροβιτς 9, Καραποστόλου 4 (1), Ντετιγιέ, Αγγελόπουλος 13 (1).

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 27 (2), Αράπης, Δέδας 8 (2), Κρίστμας 8 (2), Ντοζίερ 9, Μπούλιαν 5 (11ρ.), Στίγκερς 14 (2), Καλλές 2, Γκετσέφσκι, Αποστολίδης, Σαββίδης, Καζάκος

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More