Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ! ΒΑΖΕΛΟΣ – ΠΑΟΚ 1-0

Δεν αντέχεται να βλέπουμε τον παθητικό ΠΑΟΚ, δεν αντέχετε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να παίζει για το Χ, δεν αντέχετε να βλέπουμε στο πάγκο και να μην υπάρχει προπονητής, δεν αντέχετε να βλέπουμε άλλο τον Muslimovic να χάνει τα άχαστα, δεν αντέχετε άλλο να παίζουμε μια παθιασμένα, μια αδιάφορα.

Ψάχναμε απεγνωσμένα να βρούμε παίχτες του βάζελου μέσα στον αγωνιστικό χώρο να παίζουν εναντίον μας κι εμείς καταφέραμε να γίνουμε τουλάχιστον βαρετοί. Όσο σκληροί κι αν είναι οι χαρακτηρισμοί μας, δεν αντέχετε άλλο! Είναι μιζέρια να παίζεις τον αγώνα της χρονιάς και να πηγαίνεις για το X! Δεν είναι δυνατόν να κατεβάζεις αγωνιστική διάταξη για αντεπιθέσεις και να μην κάνεις καμία.

Τώρα το περιμένουμε από την Κούλα να φέρει X ή να κερδίσει τον βάζελο!

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Αυτός ο κάνω τον διαιτητή γιατί σφυρίζει ακόμα; γιατί χαλάσατε τις διακοπές του φαλακροκόρακα; Γιατί προσπαθείτε με όλο σας το είναι να μας αποδείξετε πόσο λίγοι είστε; Τουλάχιστον έχετε την ηθική ικανοποίηση ότι έβγαλαν την αποστολή με απόλυτη επιτυχία. Ο επόπτης καθάρισε στο off sight γκολ. Εμείς όμως το επιτρέψαμε Χάβο, που δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More