Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ - ΕΝΣΤΑΣΙΑΚΟΣ 75 - 72

Εκτός από Εβραίος, Καταδότης, Τρεχαντήρης, Σκώληκας, Ερπετό και Ενστασιακός, είσαι και ότι πιο κωλόφαρδο υπάρχει. Τα ερπετά, ότι τούβλο κι αν πετούσαν, έμπαινε. Δεν έχει σημασία όμως, καθώς, με ψυχραιμία στο τέλος του αγώνα καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.

Στο τέλος του αγώνα, ο εβραίος, πιστός στις συνήθειες του, κατέθεσε καταγγελία εις βάρος του ΠΑΟΚ για μη καλή φιλοξενία. Τους πείραξαν τα 2-3 μπουκάλια που πετάχτηκαν στην ομάδα των φιλοξενούμενων. Τα κλειστά φώτα και τα μπουλόνια τα ξέχασαν. Από βλαχομαγκές χορτάσαμε αλλά από ενστάσεις όχι ακόμη. Μπορείτε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας.

Στην αρχή του αγώνα ήμασταν νωθροί και δεν είχαμε καθαρό μυαλό, όσο περνούσε η ώρα  βελτιωνόμασταν και πήραμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ο Μάρσαλ ήταν εμφανώς ανέτοιμος και οι Κριστμας, Στίγκερς να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτούς τους δύο πρέπει να τους τραβήξει κάποιος το αυτάκι και να τους δώσει να καταλάβουν που ακριβώς παίζουν. Ευτυχώς είχαμε τον Ντόζιερ και Γκετσέφσκι σε καλή μέρα.

Το γήπεδο δεν γέμισε αλλά ήταν γεμάτο από πάθος, παλμό και ρυθμό. Έτσι πρέπει να είναι η έδρα του ΠΑΟΚ. Στον επόμενο αγώνα θα πρέπει να γεμίσει. Παρακαλούμε όμως θερμά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να βάλει κοινή είσοδο 5 ή 10 ευρώ. Τα 15 ευρώ είναι πολλά και γνωρίζουμε ότι το καταλαβαίνεται.

Π.Α.Ο.Κ.: Μάρσαλ 17 (1), Κρίστμας 5, Δέδας 6 (2), Ντοζίερ 17, Στίγκερς 4, Μπούλιαν 2, Αποστολίδης 4 (1), Γιαννακίδης 5 (1), Καλλές 1, Γκετσέφσκι 15 (1), Καλαμπάκας.

Ερπετό: Μπράουν 24 (3), Κινγκ 7, Τσαϊρέλης, Χατζηβρέττας 10 (1), Χαραλαμπίδης 7 (2), Κασίροφ 2, Κουμπούρας, Μπάβτσιτς 12 (2), Χρυσικόπουλος. Σλούκας 11 (1), Ταπούτος 1, Βεργίνης

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More