Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΟΚ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚ

Η ομάδα μας έκλεισε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις με μια καταπληκτική εμφάνιση, κερδίζοντας τον γιατονμπέο με σκορ 5-1. Φοβερά γκολ από τον Vierihnia και Diego Arias. Τερματίσαμε στην δεύτερη θέση και παίζουμε στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.




Το θέμα πρόκριση στα προκριματικά του Champions League χάθηκε γιατί δεν το διαχειριστήκαμε εμείς σωστά και όχι γιατί ο επόπτης πίστευε ότι ο Gilberto καλυπτόταν από τον superman, τον batman και τον chuck Norris. Δυστυχώς, οι εμφανίσεις στην Αθήνα εναντίον της κούλας και του βάζελου δεν ήταν οι αναμενόμενες, ούτε οι προσδοκώμενες. Εκεί, ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας. Η αυτοκριτική όμως έγινε και τουλάχιστον ευχόμαστε να κρατήσουμε την ουσία.

Ο Ιωακείμ Χάβος μας αποχαιρέτησε και φεύγει σαν φίλος. Φιλότιμος, εργατικός και φιλόδοξος αλλά αυτά τα στοιχεία δεν ήταν αρκετά για να σηκώσει το βάρος του ΠΑΟΚ. Ευχαριστούμε για τις εμφανίσεις στην CSSKA και στο Zagreb.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο του Μάκη Χάβου, το οποίο ολοκληρώθηκε, δεν θα ανανεωθεί. Ευχαριστούμε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Μας αποχαιρέτησε και το αλάνι, ο Ζλάταν. Κρατάμε μόνο τα θετικά και τον ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερε. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το ανέμισμα της φανέλας ως λάβαρο μέσα στην Πόλη, όπως και τα μαγικά γκολ του με την CSSKA εκτός και το πρώτο γκολ με την ΑΕΚ. Είσαι ένας από μας και είσαι ο πιο άξιος πρεσβευτής τις ιδέας του ΠΑΟΚ, κι όπως κι εσύ είπες "Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ!"


Ο Vierhinia ανακηρύχτηκε δίκαια ο πολυτιμότερος παίχτης της σεζόν. Ο Andre είναι μεγάλος παίχτης και η σημαντικότερη μονάδα του ΠΑΟΚ. Είναι ο παίχτης που θα σου κάνει το μαγικό, το κάτι παραπάνω, θα σου χαρίσει το απίστευτο γκολ, είναι αυτός που θα σε κάνει να εκστασιάζεσαι ακόμη περισσότερο στην κερκίδα. Ευχόμαστε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ όσο τον δυνατόν περισσότερο.


Δεν έχουμε κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν μεγάλο προπονητή που θα μπορέσει να δουλέψει σε πλάνο τριετίας τουλάχιστον και ταυτόχρονα να έχει την διάθεση να πορευτεί με νέους παίχτες, παίχτες βγαλμένους από τα σπλάχνα της ομάδας.




H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους χιλιάδες φίλους της ομάδας που και φέτος στάθηκαν στο πλευρό της και την στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις. Ηταν μιά χρονιά γεμάτη διακυμάνσεις, με όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, τις οποίες ξεπεράσαμε ακριβώς επειδή κόσμος-ομάδα-διοίκηση παραμείναμε ενωμένοι σαν μιά γροθιά, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε. Αυτό το συστατικό είναι που μας δίνει δύναμη, να συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα την προσπάθεια, γιά να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει.Η αγωνιστική χρονιά τελείωσε, αλλά γιά μας η επόμενη έχει ήδη ξεκινήσει... .

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More