Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. ΠΑΟΚ – ΒΑΖΕΛΟΣ 69-75

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο μπορούσε και κατάφερε να παλέψει τον αγώνα μέχρι τέλους. Μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ ο Καλλές που πέτυχε 10 πόντους κι έπαιξε καταπληκτική άμυνα στον Μπατίστ. Επίσης, φοβερό το highlight που μας χάρισε ο Στίγγερς όταν κάρφωσε με το ένα χέρι στην μούρη του Μπατίστ.



Δεν θα πούμε περισσότερα για τον αγώνα, γιατί στα ίσα τώρα, η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Αυτό όμως που θα αναφέρουμε είναι ότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε τυπάκια με γκρι ενδυμασία να διακωμοδούν τους αγώνες και το άθλημα. Ο βάζελος μπορεί να παίξει στα ίσα όποια ομάδα θέλει, δεν χρειάζεται να μας ζαλίζετε τον έρωτα με σφυρίγματα σαν τα σημερινά. Δηλαδή εκτός από γελοίοι, γλοιώδης και εριστικοί, έχετε βαλθεί να πάρετε την προαγωγή των ξεφτιλισμένων. Οκ, δικιά σας. Επίδομα όμως δεν θα δώσουμε. Τα στάζουν άλλοι.


Τα δεκάλεπτα:
15-23, 30-39, 50-60, 69-75

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κρίστμας 13, Αποστολίδης 6, Ντοζίερ 17, Στίγγερς 7, Μπούλιαν 4, Γιαννακίδης 8, Καλλές 10, Γκετσέφσκι 4, Καλαμπάκας.

Βάζελος (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 8, Μάριτς 2, Περπέρογλου 33, Μπατίστ, Φώτσης 10, Σάτο 2, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 11, Βουγιούκας 4, Καλάθης 3, Καιμακόγλου 2

Συμπολίτη, ελεεινέ σκώληκα, εβραίε καταδότη, έρχεται η σειρά σου.


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More