Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΓΙΑΤΟΝΜΠΕΟ – ΠΑΟΚ 1 - 2

Ο ΠΑΟΚ έκανε απλά αυτό που έπρεπε. Χωρίς να πιάσει την απόδοση που επιθυμούσε, κατάφερε να πάρει την νίκη, εκμεταλλευόμενος τα λάθη του αντιπάλου. Ένας αντίπαλος που ήταν ανύπαρκτος στον αγώνα με την Κούλα κι εχθές φόρτσαρε για να πάρει έστω κι έναν βαθμό. Αυτά όμως πληρώνονται καρντάση. Να δούμε τι θα κάνεις τώρα που πρέπει να μην βγει με τίποτα πρώτη η Κούλα.

Για 20 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλή, στο μεγαλύτερο μέρος όμως του αγώνα ο γαύρος του κόλου πίεσε όσο μπορούσε και μαζί με το σπρώξιμο της διαιτησίας προσπάθησε να κλέψει έστω και την ισοπαλία. Συγχαρητήρια στον ψύχραιμο ΠΑΟΚ που τους έδωσε άλλη μια σφαλιάρα.

Ο καλύτερος του αγώνα ήταν με διαφορά ο Adre Vierinhia με τον Κώστα Χαλκιά να τον ακολουθεί. Η κατάσταση του δεν εμπνέει πλέον καμία ανησυχία, ενώ ο Ίβιτς τέλειωσε την χρονιά με θλάση Β’ βαθμού.
Είχαμε και κάποιες βλαχομαγκιές αλλά τα πράγματα ηρέμησαν αμέσως. Καταλυτικό ρόλο για την προστασία των οπαδών, έπαιξε η παρουσία του προέδρου μαζί με τον Μπέο, που αυτή την φορά φέρθηκε αξιοπρεπώς. Τα ηρωικά ΠΑΟΚτσάκια έδωσαν με το δικό τους τρόπο το παρόν.
 




Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Κούλα, σε παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών (18:15), ενώ ο βάζελος ταξιδεύει στον Βόλο(20:30)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More