Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ - ΒΑΖΕΛΟΣ 2-1

Αυτό είναι που θέλουμε να βλέπουμε. Ένας ΠΑΟΚ μεστός, ουσιώδης και φυσικά μαχητικός. Δεν χρειάζεται κανένα άλλο συστατικό για να ανεβάσουμε αδρεναλίνη στα επίπεδα τις πώρωσης και να χορεύουμε γυμνοί τραγουδώντας «βαζέλα απαιτούμε, για να σε ξαναδούμε, να κάνεις γήπεδο στην Τσιμισκή». Δυστυχώς ο Zlatan δεν μας έκανε την χάρη για να μετατρέψουμε το τρομπόνι του βάζελου σε θρίαμβο. Δεν πειράζει, ξαναρχόμαστε..

Ένας ψυχωμένος ΠΑΟΚ είναι πάντα παρόν στις προσδοκίες του. Το γκολ του Klaus ήταν ότι έπρεπε στην στιγμή που ήρθε. Τον χαρήκαμε όσο αυτός στα κάγκελα τις θρυλικής θύρας 4. Ψευδαισθήσεις δεν τρέφουμε, ο Ελ Ζαρ σίγουρα δεν έγινε ΠΑΟΚ σε μια μέρα αλλά το να βλέπουμε πωρωμένους παίχτες, το γουστάρουμε πολύ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ : Χαλκιάς, Έτο (69΄ Σνάουτσνερ), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (65΄ Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης (83΄ Μουσλίμοβιτς).

Πρασινολαγουδίτσος : Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Ιωαννίδης, Σιμάο (65΄ Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο, Νίνης (77΄ Πετρόπουλος), Μαρίνος (55΄ Γκοβού), Χριστοδουλόπουλος και Σισέ.




ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος δήλωσε: «Δουλέψαμε πολύ στον τομέα του γκολ. Λόγω της δουλειάς που γίνεται, τα γκολ θα έρθουν γρήγορα. Εμείς ποντάραμε στη δικιά μας ομάδα. Ήμουν αισιόδοξος γιατί δουλέψαμε πολύ καλά και το αποτέλεσμα φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Για την αλλαγή θέσης του Βιεϊρίνια η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή απόδοση, δήλωσε: «Ο Βιεϊρίνια είναι πολυσύνθετος παίκτης. Έχω μιλήσει μαζί του για το που τον βολεύει να παίζει. Πάντως είναι εύκολο γι΄ αυτόν να παίζει κι αριστερά και δεξιά. Δε θέλω να σχολιάσω αν θα συνεχίσουμε να παίζουμε από τα πλάγια. Να κρατήσουμε και κάποιο μυστικό».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ ο κόουτς του τόνισε ότι: «Σήμερα ξεκινούν για μας τα πλέι οφ, μια και σβήσαμε τη διαφορά με Παναθηναϊκό. Πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να συνεχίσουμε τη δουλειά και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα».


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More