Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΚΟΥΛΑ – ΠΑΟΚ 3-0 ΕΛΕΟΣ

Περιμέναμε μια ομάδα με πάθος για εκδίκηση, μια ομάδα με ζήλο για την νίκη, μια ομάδα έτοιμη να τελειώσει το θέμα της δεύτερης θέσης και αντά αυτού, είδαμε μια ομάδα ποδοσφαιριστών να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε προπονητή αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε την πολυτέλεια του ρίσκου αλλά κάποιος πρέπει να του πει ότι όταν βλέπει όνειρο ή παίζει PRO να μην τα εφαρμόζει σε επίσημο αγώνα play off. Μπορούσε να το δουλέψει στο φιλικό με την Καβάλα ή με καθημερινό διπλό, όχι με την Κούλα στην Αθήνα. Δεν είναι δυνατόν να τρώμε τρία μπαλάκια από τους ανύπαρκτους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τους ίδιους σκόρερ όλη την χρονιά. Εκτός από ανώριμο ποδοσφαιρικά, είναι και η απόλυτη γελοιοποίηση.

Δεν θα πούμε περισσότερα γιατί έρχεται ο αγώνας της ερχόμενης Τετάρτης. Με νίκη περνάμε μπροστά στην κούρα της 2ης θέσης. Πρέπει να τα παίξουμε όλα για όλα και να δώσουμε μια τεράστια φάπα στα κομπλεξικά φλωράκια της Κούλας.

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Κατερίνης «Χαράλαμπος Ζαπουνίδης» ανακοινώνει την οργάνωση εκδρομής για τον αγώνα ΠΑΟΚ – κούλα στις 18 Μαΐου, τον ναό της Τούμπας. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου, από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 22:00, στην Β’ πάροδο Τσιμισκή, στο κεντρικό πεζόδρομο

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More