Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ. ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΟΚ 62-64

Αν και δύσκολα, καταφέραμε να αποδράσουμε από την Καλαμίτσα και να φτάσουμε πλέον στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος. Στην επόμενη σειρά αγώνων αντιμετωπίζουμε τον Βάζελο και προσδοκούμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Στο εκατοστό αγώνα του Σούλη Μαρκόπουλου, ο ΠΑΟΚ πέρασε για τέταρτη φορά νικηφόρα σε αγώνα με την Καβάλα. Σήμερα, το αστέρι της ομάδας ήταν ο Δέδας που με δικούς του διαδοχικούς πόντους φτάσαμε στην νίκη και την ημιτελική φάση. Η ομάδα προκρίθηκε γιατί πήρε τις πιο σωστές αποφάσεις στα καθοριστικά σημεία του κάθε αγώνα και είχε την τύχη όταν τη χρειάστηκε.


Τα δεκάλεπτα: 20-17, 35-34, 51-53, 62-64

Καβάλα (Πρίφτης): ΜακΊντος 4, Παλάσιο 22 (1), Κοστόφ 10 (1), Παπανικολάου, Στεφανίδης 1, Σίμονς 8 (12ρ.), Γεωργάκης, Γιόροβιτς 7 (1), Καραποστόλου 2, Ντέτζερ, Αγγελόπουλος 8

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 13 (1), Κρίστμας 3 (1), Αποστολίδης 2, Δέδας 13 (3), Ντόζιερ 15, Στίγγερς 2, Μπούλιαν 4 (8ρ.), Γιαννακίδης 3 (1), Καλλές, Γκετσέφσκι 9 (1)

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, αφού εκθείασε την Καβάλα για την πορεία της και την ποιότητα της, δήλωσε ικανοποιημένος για την πρόκριση, αλλά προσγειωμένος: "Ηταν μια βοβερή ατμόσφαιρα, με πολλά παιδιά στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον κόουτς Δημήτρη. Δεν την ήθελα την Καβάλα στα πλέι οφ γιατί είχε το ίδιο στυλ παιχνιδιού με εμάς και είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που μοιάζει με την δική σου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που αλλά και στους συνεργάτες μου".

"Υπήρχαν πολλές οι αντίξοες συνθήκες φέτος. Το ευχάριστο είναι πως θα δώσουμε τουλάχιστον έξι ματς ακόμη", πρόσθεσε ο Μαρκόπουλος που επισήμανε πως "ελπίζουμε να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, ίσως η καλύτερη στην Ευρώπη. Το σημαντικό σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι να πείσεις τους παίκτες σου για να μπουν στο παιχνίδι. Για να κερδίσεις μια τέτοια ομάδα πρέπει να είσαι στην καλύτερη μέρα και ο Παναθηναϊκός στην χειρότερη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Αναφορικά με τους στόχους του "Δικεφάλου" είπε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, οι στόχοι είναι υψηλοί και ο κόσμος έχει απαιτήσεις, Εμείς ήμαστε προσγειωμένοι και ελπίζουμε να πάρουμε το εισιτήριο της τρίτης θέσης".

Συγχαρητήρια στο κρατικό κανάλι που για ακόμη μια φορά έδειξε την αμεροληψία του και την αντικειμενικότητα που το διακρίνει, μεταδίδοντας έναν αγώνα παντελώς αδιάφορο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More